Bedrijfsfeest organiseren? 18 inspirerende eventprojecten.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Bureau voor evenementen evenementenbureau voor de organisatie van uw bedrijfsevenement

Inhoud van dit artikel

Bedrijfsfeest organiseren? Doe ideeën op en inspireer uzelf met deze eventcases.

Het organiseren van een bedrijfsfeest is niet iets wat u even tussen de bedrijven door doet. Sterker nog, hier komt veel tijd, energie, kennis en ervaring bij kijken. Een bedrijfsborrel of een feestje in de bedrijfskantine organiseren is één ding. Maar het organiseren van een bedrijfsfeest waarbij de verwachtingen en verantwoordelijkheden groot zijn is een heel ander verhaal.

Om u een idee te geven wat de vele mogelijkheden zijn en hoe wij samen met onze opdrachtgevers écht het verschil maken en impact realiseren met het organiseren van een bedrijfsevenement hebben we voor u 4 inspirerende bedrijfsfeesten op een rijtje gezet.

Inspiratie-event-organiseren online magazine
Inspiratie-event-organiseren? 100 pagina’s online magazine met 18 eventcases

EventBook met 18 inspirerende bedrijfsevenementen

4 inspirerende bedrijfsfeesten voor u op een rijtje:

  1. Jubileumfeest op eigen locatie
  2. Personeelsfeest op unieke externe locatie
  3. Officiële feestelijke opening bedrijfspand
  4. Bedrijfsfestival als personeelsfeest

1. Jubileumfeest op eigen locatie

Sommige momenten zijn het waard om te vieren. Zoals een bedrijfsjubileum. Het organiseren van een jubileumfeest is uitermate geschikt om uw bedrijf te boosten en uw stempel te drukken bij medewerkers met/zonder partners, bij klanten, leveranciers en andere relaties.

Bekijk de video voor een sfeer-beleving van dit onvergetelijke jubileumfeest op eigen locatie. Van begin tot eind. De video start met een op maat gemaakte logo animatie volledig in stijl van het 50-jarig jubileum en huisstijl van de organisatie. Daarna ziet u een time-lapse registratie van 5 dagen opbouw op het eigen terrein. Vervolgens krijgt u een sfeerimpressie van dit onvergetelijke jubileumfeest.

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren in de vorm van een jubileumfeest op eigen locatie? Bekijk dan zeker de complete uitwerking van deze eventcase. Het geeft u inspiratie en laat mogelijkheden zien van een jubileumfeest op uw eigen terrein.

Lees de feiten en cijfers, aandachtspunten, bijzonderheden en een referentie over het organiseren van dit bedrijfsjubileum. Boost ook uw bedrijf met een onvergetelijk jubileumfeest.

Top Feest van een top bedrijf door een top bedrijf. In één woord: subliem!

Directie (familie) Heinen&Hopman

2. Personeelsfeest op unieke externe locatie

Sommige zaken zijn het waard om in te investeren. Zoals in medewerkers bijvoorbeeld. Het organiseren van een bedrijfsfeest voor personeel is uitermate geschikt om de pijlers trots, waardering en saamhorigheid te benadrukken. Het organiseren van een personeelsfeest kan de mensen en het bedrijf een flinke boost geven.

Deze eventcase toont een personeelsfeest (met thema) georganiseerd op een unieke externe evenementenlocatie. Namelijk het gemeentehuis van Den-Haag. Terwijl de locatie nog geopend was voor het publiek werd gestart met de opbouw van het evenement. Een uitdagende technische en logistieke eventorganisatie.

Dit personeelsfeest werd geopend met een spectaculaire maatwerk (laser) openingsshow. Verder werd het gehele futuristische thema doorvertaald naar de inrichting, decoratie, audio-visuele effecten, techniek, acts & entertainment.

Mooie moderne strakke buffetten met life cooking met veel soorten food&drinks zorgde ervoor dat de doelgroep van 1200 internationale gasten culinair niets tekort kwamen. Samen met de personeelsverenging kan worden teruggekeken op een bijzonder en onvergetelijk personeelsfeest op een unieke locatie.

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren in de vorm van een personeelsfeest op een externe evenementenlocatie? Bekijk dan zeker de complete uitwerking van deze eventcase. Het geeft u inspiratie en laat mogelijkheden zien van een personeelsfeest met thema op een externe eventlocatie. Lees de feiten en cijfers, aandachtspunten en bijzonderheden over het organiseren van dit personeelsfeest.

Benadruk de peilers waardering, trots en saamhorigheid ook bij uw medewerkers. Geef uw bedrijf een flinke boost met een onvergetelijk personeelsfeest.

3. Officiële feestelijke opening bedrijfspand

Sommige gebeurtenissen zijn op zichzelf al uniek. Zoals een officiële opening van een bedrijfspand.  Dit kan een goede reden zijn om een feestelijke opening te organiseren. Het organiseren van een officiële opening is uitermate geschikt om de pijlers trots, waardering en saamhorigheid te benadrukken bij medewerkers.

Maar vergeet ook zeker niet de mogelijkheden die dit moment bieden om uw bedrijf flink onder de aandacht te brengen bij klanten, leveranciers en overige belangrijke zakelijke relaties. Met het organiseren van een officiële en feestelijke opening kunt u met uw bedrijf flink uw stempel drukken bij diverse doelgroepen. 

De gloednieuwe productiehal stond tijdens deze feestelijke opening centraal. In 2 dagen tijd werd de hal omgebouwd tot een sfeervolle setting waar medewerkers, partners en zakelijke relaties werden ontvangen. Foodtrucks, pizzabakkerij, finger foods, live-band, openingsact met een belangrijke rol voor directie maakte deze officiële opening compleet. Bekijk de complete uitwerking van deze eventcase.

Bedrijfsfeest organiseren - officiële opening bedrijfspand

4. Festival als bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest organiseren? Wat dacht u van een festival als bedrijfsfeest? Jazeker! Een festivalformat is modern, hip en erg populair. Dit soort bedrijfsfeesten is erg in trek.

Het bedrijfsfestival in onderstaand voorbeeld betreft een festival als bedrijfsfeest op een externe evenementenlocatie. Uiteraard is het ook mogelijk én zeker de moeite waard (vanwege de WKR) om een festivalformat op uw eigen locatie te organiseren. Meer inspirerende voorbeelden vindt u ook terug in ons EventBook.

Het organiseren van een bedrijfsfestival is uitermate geschikt om de peilers trots, waardering en saamhorigheid krachtig te benadrukken. Zoals duidelijk te zien is bij deze eventcase. Wilt u een bedrijfsfestival organiseren waarmee u ook uw bedrijf en mensen een flinke boost geeft? Dan zijn wij er om u te helpen.

Bedrijfsfeest organiseren in de vorm van een festival op een externe evenementenlocatie? Bekijk dan zeker de complete uitwerking van deze eventcase. Het geeft u inspiratie en laat mogelijkheden zien van een festivalformat op een externe eventlocatie.

Lees de feiten en cijfers, aandachtspunten, bijzonderheden en een referentie over het organiseren van dit personeelsfeest. Benadruk ook de peilers waardering, trots en saamhorigheid op unieke wijze bij uw medewerkers.

Bureau voor evenementen – evenementenbureau 2.0

Er zijn veel factoren die bijdragen aan het succes van uw evenement. Wilt u écht het verschil maken met uw eerstvolgende bedrijfsfeest? Dan zijn wij er om u te helpen.

Bureau voor evenementen is een nononsense evenementenbureau die haar tijd vooruit is. Het goede van traditionele evenementenbureau’s is behouden. Enkele fundamentele zaken zijn veranderd. Wat vernieuwd kan worden, blijven we vernieuwen.

Doet u mee? Samen maken we het verschil én creëren we impact.

PS: vergeet uw inspiratie EventBook niet.

Inspiratie zakelijke evenement organiseren evenementenbureau Bureau voor evenementen
Inspiratie zakelijke evenement organiseren evenementenbureau Bureau voor evenementen
Aaron Jansen

Aaron Jansen

Event organisator & strategisch eventmarketeer
Zelf geloof ik heilig in de kracht van live. Onwijs goede (video) content & ‘Old-school’ print. Offline is dé nieuwe luxe. Een mix van deze middelen goed doordacht inzetten zorgt ervoor dat bedrijven zichzelf op de kaart zetten en flink hun stempel drukken. Kortom: impact realiseren. Genoeg over mij. Wat is uw verhaal?

Laat een reactie achter

Bureau voor evenementen

Nononsense evenementenbureau die haar tijd vooruit is. Het goede van traditionele evenementenbureau’s is behouden.

Enkele fundamentele zaken zijn veranderd. Wat vernieuwd kan worden, blijven we vernieuwen. Doet u mee?

Laatste nieuwe berichten

Volg bureau voor evenementen

Evenementenbureau 2.0 -
Aangenaam kennismaken

Meer ideeën en inspiratie opdoen?

Aan spammen doen wij niet. U ontvangt van ons maximaal 4x per jaar een update.

Scroll to Top

Hartelijk dank voor uw interesse

Samen maken we het verschil

Binnen enkele minuten ontvangt u het EventBook in uw mailbox. 

Inspiratie zakelijke evenementen organiseren -evenementenbureau

We hopen dat u veel ideeën en inspiratie opdoet.

Bent u klaar voor de volgende stap?
Dan zijn wij er om u te helpen. 

Gebruik onze online checklist

Vergeet

niet

uw

inspiratie

EventBook !!

Ja! Graag ontvang ik het gratis EventBook