5/5

evenementenbureau Bureau voor evenenementen

bedrijfsevenementen met een wow-effect

Wow-factor, wow-effect (zelfstandig naamwoord) [alg.] wauwwaarde, opvallend en/of indrukwekkend kenmerk;
iets dat een anders normale gebeurtenis (event), verandert in iets bijzonders en unieks

5/5

evenementenbureau Bureau voor evenenementen

Bedrijfsevenementen met een wow-gevoel

Wow-gevoel (onbepaalde wijs) [inf.] rake en relevante emoties waarbij men kippenvel krijgt

5/5
evenementenbureau Bureau voor evenenementen

Bedrijfsevenementen met wow-momenten

Wow-momenten (onbepaalde wijs) [inf.] wow-momenten zijn per definitie momenten waarop de verwachtingen en behoeften van de bezoeker(s) worden overtroffen.
Het is het moment waarop de doelgroep sprakeloos en betoverd terugkijkt op een of meerdere gebeurtenissen (events).

5/5

BUREAU VOOR EVENEMENTEN

Enige officiële eventbureau Bureau voor evenementen van Nederland
Voor waardevolle en effectieve zakelijke evenementen.
Samen geven we vorm aan het ultieme event voor jou.
Magazine-Bureau-voor-evenementen
Eventbook met diverse eventcases als referentie

Hét startpunt voor het organiseren van jouw eerstvolgende
succesvolle event met een WOW-factor.

Geen e-mailadres nodig. Het eventbook is direct te bekijken.
Handig om intern te delen en te bekijken met collega’s in de oriëntatiefase.

Bedrijfsevenementen met een wow-factor

Wendy-Bureau-voor-evenementen

Wendy van de Beurcht

Met inmiddels 30 jaar ervaring en ruim 1000 georganiseerde evenementen weten wij als geen ander de juiste vertaalslag te maken voor een waardevol en onderscheidend event, voor jou.

Met heel veel passie en gedrevenheid organiseren wij evenementen waarbij we telkens weer streven naar het hoogst haalbare. Want alleen dat is goed genoeg. Samen gaan we voor de wow-factor. Beloofd!

Aaron-Bureau-voor-evenementen

Aaron Jansen

20 jaar ervaring in het organiseren van zowel publieke als zakelijke evenementen, levert hele interessante inzichten en ideeën op. Wat soms onmogelijk lijkt, maken we toch mogelijk. Het beste van twee werelden!

Met een team creatieve eventspecialisten streven we altijd naar een bedrijfsevenement met een wow-factor. Hierbij verleggen we graag grenzen en blijven we vernieuwen. Doe je mee?

5/5

Opdrachtgevers aan het woord

Bedrijfsevenement organiseren samen met Bureau voor evenementen
“Professionaliteit ten top! Volledig ontzorgd, alles was tot in de puntjes uitgedacht en uitgevoerd, en instant flowless communicatie. Dit is wat je wilt voor je event! Samen hebben we echt een wow-factor en impact gerealiseerd.”
“TOPTEAM! Wow wat was het mooi. Wat een resultaat. En wat een positieve, mooie reacties allemaal! Het was écht een feestje om met jullie te werken. Resultaat enquête en evaluatie: 9,8”

“A big shout-out to Wendy van de Beurcht of Bureau voor evenementen and the technical team to make it all happen! Great feedback after international evaluation. Also good extra sales results after the event. Well done. ”
“Het enthousiasme spreekt ons enorm aan. Proactief en met ruim 30 jaar ervaring een grote inspiratiebron. Hele fijne én waardevolle samenwerking!”
“Topfeest van een topbedrijf door een top bedrijf. In één woord: subliem! Het 50 jarig bestaan was echt een geweldig feest waar veel mensen het NU nog over hebben.”
“Wat hebben we samen een top event neergezet, Wendy & Aaron. Ik heb zoveel complimenten ontvangen over deze dag, die ik zonder jullie niet tot zo'n succes had kunnen maken.”
“Binnen twee weken ontvingen we een eventconcept voor ons bedrijfsfeest. Tot in de puntjes uitgewerkt. Klasse! Alle wensen en behoeften waren perfect op maat vertaald. Samenwerken met Wendy en haar team is écht een meerwaarde."
“Al jaren werk ik samen met Wendy en haar team. Wendy is zeer gedreven als het gaat over het organiseren van evenementen. Zij gaat door waar andere stoppen. Wil je scherp inkopen voor je event? Laat dan maar aan Wendy over."
“Om het bedrijfsjubileum te vieren is gekozen voor een zorgvuldige jaarkalender. Diverse events zijn georganiseerd. Een kick-off, open dag, klanten dag en een bedrijfsfestival zijn perfect georganiseerd. Dit hadden we nooit alleen gekund."
“Van lege fabriekslocatie naar prachtige eventlocatie! Een bijzondere afsluiting van 107 jaar geschiedenis van onze Nutrica fabriek in Cuijk.

Een fantastisch 3-daags event dankzij het enthousiaste team van Bureau voor Evenementen die gezorgd hebben voor het wauw gevoel!”
“Ons event, de Aspen Familiedag, was een groot succes. We waren aangenaam verrast door de professionaliteit en het oog voor detail waarmee het evenement werd georganiseerd. We zouden dit evenementenbureau zonder twijfel aan iedereen aanbevelen en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen!”
“Wanneer we een event willen organiseren kloppen we aan bij Wendy en haar team. Inmiddels al vele jaren realiseren we mooie, succesvolle projecten. Wendy denkt mee, is flexibel en servicegericht. Een partner die rust en vertrouwen geeft in de toch vaak hectische periode rondom de organisatie van een event. Wij noemen dat écht ontzorgen. Heel fijn!"

#TROTS

Je bent in goed gezelschap.
Enkele opdrachtgevers die reeds terugkijken op een succesvol bedrijfsevenement

Vertel ons jouw verhaal

Aan de hand van jullie wensen, behoeften en ambities maken onze creatieve eventspecialisten de vertaalslag naar een onvergetelijk en waardevol eventconcept.  Samen gaan we voor die wow-factor. Beloofd!

kies voor een event met een wow-factor

Maak gebruik van onze praktische online briefing module

Nog geen briefing? Doorloop stap voor stap onze handige online briefing module en ontvang een inspiratie praatplan voor jouw eerstvolgende bedrijfsevenement. Hét startpunt voor jouw event met een WOW-factor!

Online-briefing-Module Bureau voor evenementen
Checklist-Bureau-voor-evenementen