Bureau voor evenementen

Evenementen organisatiebureau

Bureau voor evenementen is een nononsense evenementen organisatiebureau die haar tijd vooruit is. Aangenaam kennismaken. Evenementenbureau 2.0.

Het goede van traditionele evenementenbureaus is behouden. Enkele fundamentele zaken zijn veranderd. Wat vernieuwd kan worden, blijven we vernieuwen. Doet u mee?

5/5

Bedrijven die inmiddels terugkijken op een onvergetelijk bedrijfsevenement

Waarom uw bedrijfsevenement organiseren
samen met Bureau voor evenementen? 

Evenementen organisatiebureau

Nononsense met een moderne twist

Overheadkosten behoren tot het verleden

Door onze samenstelling behoren overheadkosten in tegenstelling
tot de meeste traditionele evenementenbureaus tot het verleden.

Betere & scherpere inkoop mogelijkheden

Uw evenement organiseren in samenwerking met bureau voor evenementen maakt dat u profiteert van onze scherpe inkoop mogelijkheden bij relevante leveranciers.

U lift mee op onze schaalvoordelen. Een groot voordeel voor u dus.

Uniek, groot en veelzijdig netwerk

Lift mee op de mogelijkheden van ons grote en veelzijdige netwerk.
Wat ons netwerk uniek maakt? Het beste van twee werelden!

Een veelzijdig netwerk in zowel de zakelijke als publieke evenementen branche. Deze combinatie maakt dat wat soms onmogelijk lijkt, wél mogelijk wordt gemaakt voor uw evenement.

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD OVER SAMENWERKEN MET EVENEMENTENBUREAU 2.0

5/5

Evenement organiseren samen met bureau voor evenementen

Efficiëntie, flexibiliteit en transparantie

Als je al decennia lang evenementen organiseert zie je hoe de markt verandert. Onze eigen samenstelling en samenwerkingsverbanden hebben wij afgelopen jaren ook durven vernieuwen en veranderen.

Dit maakt dat wij als modern evenementenbureau vandaag én morgen optimaal kunnen blijven inspelen op de wensen, behoefte en eisen van bedrijven zoals die van u. Namelijk meer efficiëntie, flexibiliteit en transparantie rondom de organisatie van bedrijfsevenementen.

Unieke aanpak? Gewoon aanpakken!

De aanpak voor elk evenement is uniek. Onze aanpak is de aanpak die het beste past bij u. Iedere situatie is namelijk anders. Maar met 25 jaar kennis en ervaring weten we als geen ander wat de belangen zijn én wat de impact kan zijn van een goed georganiseerd evenement.

Als evenementenbureau weten we wat de valkuilen zijn en wat de aandachtspunten zijn. We weten welke aanpak wanneer wel of juist niet werkt. Welke leveranciers juist wel of niet passen binnen uw budget. We weten hoe we écht het verschil kunnen maken. Voor u. Lees en bekijk vooral onze referenties en eventcases. Dan begrijpt u wat wij bedoelen.

Wilt u meer weten over wat uw voordelen zijn, om samen met ons uw bedrijfsevenement te organiseren? Neem gerust vrijblijvend contact op. We zijn benieuwd naar uw verhaal en beantwoorden graag al uw vragen.

Waarom uw bedrijfsevenement organiseren
samen met Bureau voor evenementen? 

Evenementen organisatiebureau

Van deze tijd
én de tijd vooruit

OPDRACHTGEVERS AAN HET WOORD OVER SAMENWERKEN MET EVENEMENTENBUREAU 2.0

5/5

Evenement organiseren samen met bureau voor evenementen

Evenementen organisatiebureau

4 stappen naar een succesvol en
onvergetelijk bedrijfsevenement

Evenementenorganisatie bureau voor de
organisatie van uw bedrijfsevenement

Graag ontvang ik het gratis EventBook een vrijblijvende offerte een afspraakbevestiging

Gratis EventBook

Direct in uw inbox
Gratis Voor oriëntatie & inspiratie
  • Vele andere inspirerende eventprojecten
  • checklist, tips en aanvullende informatie
  • Referenties en ervaringen van andere bedrijven
Oriënteren

Vrijblijvende offerte

Eventconcept conform uw briefing
U bepaalt het budget Voor concrete aanvragen
  • U heeft ideeën en inspiratie opgedaan
  • Doorloop de interactieve checklist
  • Verzend uw checklist. Dit is onze briefing.
  • Uw ontvangt spoedig uw eventconcept
Activeren

Kennis maken

Plan vrijblijvende afspraak
Klik én match Voor grote(re) events en/of eventmarketing
  • U wilt de persoonlijke klik én match ervaren
  • Uw verhaal en alle vragen worden beantwoord
  • Samen maken we een plan van aanpak
excelleren
Magazine Bureau Voor Evenementen evenementenbureau eventbureau
jubileumfeest eigen locatie bureau voor evenementen
Eventorganisator-WendyvandeBeurcht
Eventorganisator-AaronJansen
Evenementen organisatiebureau

VEELGESTELDE VRAGEN OVER HET SAMENWERKEN MET EVENEMENTENBUREAU 2.0

Voor uw gemak. Wist u daarnaast dat het succes van uw evenement al in grote mate wordt bepaald in de voorbereidingsfase? De interactieve checklist geeft handvatten om uw voorbereidingen voor de organisatie van uw evenement stap voor stap te doorlopen. U ziet zo niets over het hoofd en komt niet voor onaangename verrassingen te staan. Uw checklist is onze briefing voor het uitwerken van uw eventconcept. 

Waarom? Voor uw inspiratie. Met het EventBook laten we graag zien wat de vele mogelijkheden zijn met de inzet van evenementen. Zowel vermakelijk, als zakelijk. Het EventBook geeft u houvast én relevante inzichten in uw oriënterende fase als u een bedrijfsevenement op de planning heeft staan. Maar liefst 16 eventcases. Referenties en ervaringen van bedrijven die u zijn voorgegaan. Aanvullende tips en aandachtspunten. Dit alles hebben we voor u gebundeld in dit EventBook. Het EventBook is bedoeld voor iedereen die verantwoordelijk en/of betrokken is bij de organisatie van een bedrijfsevenement. Nu of in de nabije toekomst.

Mooi! Zelf vinden wij dit ook nog altijd erg prettig. Ook het plannen van een vrijblijvende afspraak hebben we voor u gemakkelijk en overzichtelijk gemaakt. Bij ‘Klik én Match’ kunt u direct een afspraak in onze agenda inplannen. U kiest een dag en tijdstip wanneer het u uitkomt. U ontvangt direct een bevestiging van de afspraak via mail. We zijn benieuwd naar uw verhaal en beantwoorden graag al uw vragen. 

In ons geval bent u per definitie niet duurder uit. Sterker nog. Bij ons bent u per saldo goedkoper uit. U lift mee op onze schaalvoordelen. Ons verdienmodel? Scherp inkopen bij de juiste leveranciers. Onze samenstelling maakt dat wij geen overheadkosten meer hebben. Daardoor geniet u direct mee van onze scherpe tarieven. Win-win.

Loyaliteit daar is niets mis mee. Maar juist als u al jaren met een vaste partner (evenementenbureau) werkt is het goed om te inventariseren of u nog marktconform inkoopt. Frisse en nieuwe ideeën opdoen. Ook dat kan een belangrijk argument zijn om eens een inspirerend gesprek aan te gaan met een andere partij. Het is aan ons om u écht het verschil te laten zien en ervaren. Wat heeft u te verliezen? Juist vanuit deze situatie zijn wij al vele mooie samenwerkingen begonnen. 

Goed nieuws! In tegenstelling tot traditionele evenementenbureaus, ligt hier juist onze kracht. U kunt ons intern op een geheel andere wijze introduceren. Uit ervaring weten wij dat met de juiste onderbouwing en verantwoording er uiteindeljk verrassend veel mogelijkheden blijken te zijn. Herkent u deze situatie? Geen nood. Wij reiken u de juiste handvatten en inzichten aan. 

Het is niet per definitie noodzakelijk om altijd een evenementenbureau en/of professionals in te schakelen voor het organiseren van uw bedrijfsevenement. Voor grotere en complexere eventprojecten waarbij de lat hoogt ligt en verantwoordelijkheden groot zijn, en/of eventmarketing projecten is het gebruikelijk om ondersteuning en extra specialismen in huis te halen.

Het bespaart u veel tijd, u draagt de verantwoordelijkheid niet alleen, u haalt frisse nieuwe ideeën in huis, u koopt beter in en haalt tijdelijk veel extra expertise en ervaring in huis. Twijfelt u over de aanpak van uw eerstvolgende evenement? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u altijd verder.  

Samen creëren we impact creëren we reuring creëren we onvergetelijke momenten maken we het verschil

Scroll to Top

Klaar voor impact?

Vul dan hier uw gegevens in

Spammen, daar doen wij niet aan! U ontvangt van ons geen onnodige e-mails.
Uw gegevens zijn veilig en u kunt op elk moment afmelden. Privacyverklaring

Hartelijk dank voor uw interesse

Samen maken we het verschil

Binnen enkele minuten ontvangt u het EventBook in uw mailbox. 

Inspiratie zakelijke evenementen organiseren -evenementenbureau

We hopen dat u veel ideeën en inspiratie opdoet.

Bent u klaar voor de volgende stap?
Dan zijn wij er om u te helpen. 

Gebruik onze online checklist

Vergeet

niet

uw

inspiratie

EventBook !!

Ja! Graag ontvang ik het gratis EventBook